Szolgáltatások

Jótállásos ügyintézés

OK

Vállaljuk minden olyan jótállási időn belüli készülék jótállási ügyintézését, melyhez mi adtuk ki a jótállási jegyet, vagy a jótállási jegyen cégünket feltüntették és az adott márkára, típusra vonatkozólag érvényes szerződésünk van.

A készülék meghibásodását ide kattintva is bejelentheti, a bejelentés alapján hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Hibabejelentést az elérhetőségeinkre kattintva is megteheti.

Fontos tudnivalók:

A korrekt ügyintézéshez szükségünk van az Ön nevére, címére, elérhetőségire, készülék típusára, márkájára, megnevezésére, vásárlás dátumára, jótállási jegy sorszámára.

A szerviz vagy szerelő kolléga el fogja kérni Öntől a jótállási jegyet és a vásárlást igazoló dokumentumot és szükség szerint a beüzemelést igazoló dokumentumokat, mert a jótállás alapfeltételeit ezekkel tudja igazolni.

Amennyiben a jótállás feltételei nem teljesültek, a hiba jellege nem jótállásos, a beüzemelést nem szakszerviz végezte, vagy a hiba nem jelentkezik, a kiszállással-bevizsgálással kapcsolatos költségeket Önnek kell kifizetnie. Kérjük, hogy készülék vásárlásakor és hibabejelentéskor pontosan tájékozódjon az adott készülékre (fogyasztási cikkre) vonatkozó jótállási feltételekről, minden esetben Őrizze meg és olvassa el a használati útmutatót, jótállási jegyet és egyéb a készülék üzemeltetéséhez kapott utasításokat, információkat.

Amennyiben a jótállási jegyen cégünk elérhetősége szerepel a jótállási (kijavítási) igényeket a vonatkozó jogszabályok szerint végezzük.

Amennyiben kérdése van elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésére.

Jótállási időn túli ügyintézés

Vállaljuk bármilyen készülék fajta és márka jótállási (garanciális) időn túli hibamegállapítását, bevizsgálását, tisztítását, karbantartását és -lehetőség szerinti- szerinti javítását.

További információért ide kattintva kapcsolatba tud lépni velünk.

Jótállási jegy készítés

Megállapodás- és igény szerint a magyar jogszabályoknak megfelelően elkészítjük a szükséges jótállási jegyeket az Önök részre, további információért ide kattintva kapcsolatba tud lépni velünk.

Használati útmutató készítés

Megállapodás- és igény szerint a magyar jogszabályoknak megfelelően elkészítjük a szükséges használati útmutatót (fordítás, szerkesztés, sokszorosítás) az Önök részre, vagy már forgalomban lévő készülékhez kérés alapján megpróbáljuk beszerezni.

Bármilyen jellegű marketing- és nyomdai munkát is vállalunk.

További információért ide kattintva kapcsolatba tud lépni velünk.

Forgalombahozatali cimke készítés

Megállapodás- és igény szerint a magyar jogszabályoknak megfelelően elkészítjük a forgalmazáshoz szükséges "forgalomba hozatali címkét".

Bármilyen jellegű marketing- és nyomdai munkát is vállalunk.

További információért ide kattintva kapcsolatba tud lépni velünk.

Alkatrész értékesítés

Cégünk foglalkozik alkatrész- és tartozék beszerzéssel és értékesítéssel is.

Alkatrésszel és tartozékkal igyekszünk kiszolgálni minden kedves hozzánk forduló ügyfelet, szerelőt és szervizt legyen szó bármilyen készülékről.

Alkatrész beszerzési forrásaink: gyártók, importőrök, magyar és nemzetközi alkatrész kereskedők, magyar és nemzetközi szerviz partnerek.

További információért ide kattintva kapcsolatba tud lépni velünk.

Szervízszolgáltatás

Szervizünk bármilyen jellegű szerviz vagy karbantartási szolgáltatással áll az Önök rendelkezésére, legyen szó javításról, telepítésről, üzembe helyezésről, tisztításról, karbantartásról.

Szívesen vállalunk eseti vagy rendszeres épület gépészeti karbantartási javítási feladatokat is.

Vállaljuk informatikai rendszerek és eszközök beszerzését és telepítésék, üzemeltetését is.

Szívesen segítünk háztartási gépek, kerti gépek, szórakoztató elektronikai cikkek, stb. beszerzésében.

Szerviz szolgáltatásainkat nem csak Magyarországon tudjuk nyújtani!

Bármilyen jellegű szolgáltatási igénnyel forduljanak hozzánk bizalommal!

További információért ide kattintva kapcsolatba tud lépni velünk.